Evo kako da na Viberu NE PODELITE više informacija nego što ste želeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 15:08

Evo kako da na Viberu NE PODELITE više informacija nego što ste želeli

Jedna od informacija koje ljudi najčešće greškom dele je kada su poslednji put bili onlajn i da li su pročitali pristiglu poruku

Korisnici čet aplikacija često, ne obraćajući pažnju, svojim kontaktima otkriju više informacija od onoga što je neophodno za komunikaciju, iako to verovatno ne bi želeli.

Jedna od najčešćih takvih stvari je vreme kada su poslednji put bili onlajn i informacija o tome da li su pročitali pristiglu poruku. Zato iz Vibera podsećaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje korisnike na opciju koja se upravo odnosi na zaštitu tih informacija.

Klikom na Podešavanja (Settings) > Privatnost (Privacy) > Online status / "Seen" status - možete dodatno zaštititi svoje informacije, poručuju iz Vibera.

#chatwithconfidence

🤫 Want to up your privacy game? No problem.

💬 Choose whether people can see if you’ve read their messages or when you were last online.

⚙️ Tap More > Settings > Privacy > Toggle off ‘Online’ status / ‘Seen’ status.

See more securitips below 👇 pic.twitter.com/PaZfE6crzI

— Viber (@Viber) July 26, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.