Seksizam, diskriminacija, propaganda i finansijska kriza u Silicijumskoj dolini [podcast]

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksizam, diskriminacija, propaganda i finansijska kriza u Silicijumskoj dolini [podcast]

Tehnološki svet pred novogodišnje i božićne praznike pokazao je svoju tamnu stranu. Ponovo.

Problemi i protesti zbog seksualnog uznemiravanja i diskriminacije u Googleu, Facebookova prljava igra i nerešivi problemi, tehnološka industrija i kriptovalute u krizi vrednosti i identiteta slikaju depresivni pejzaž Tehnopolisa u prethodnim nedeljama.

Da ne bude sve tako sivo pobrinuo se Samsung, iako pod oklopom, za kratko i pod slabim svetlom videli smo prototip savitljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telefona sa dva ekrana kog očekujemo sledeće godine. Da li će nam promena oblika dobro doći ili je ovo nova kratkotrajna zabava rešićemo kada nam Galaxy F (ili kako će se već zvati) stigne.

U nadi da smo sa lošim vestima za za ovu godinu završili čujemo se brzo sa novim uređajima i retrospektivnom godine. Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), TuneInu, Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, do sledeće epizode, sve najbolje!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.