Da li vam je spor internet na mobilnom telefonu? Ova krajnje neočekivana stvar kvari signal!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li vam je spor internet na mobilnom telefonu? Ova krajnje neočekivana stvar kvari signal!

Rešenje je krajnje prosto.

Ako ste primetili da vam WiFi troši više baterije nego inače, ili je internet na koji ste povezani daleko od brzog, onda bi krivac za to mogao da bude prilično neočekivan.

Jedna od krajnje bizarnih stvari koja može da utiče na prijem interneta vašeg telefona mogla bi da bude futrola u kojoj ga nosite, posebno ako je od metala.

Ako želite da proverite da li futrola u kojoj se nalazi vaš telefon ometa signal, sve što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je potrebno jeste da skinete neku od aplikacija koje mere brzinu prijema interneta kao što je "Ookla speed" test.

Test je potrebno da pokrenete dva puta u identičnim uslovima. Jednom sa futrolom, a drugi put bez nje.

U slučaju da se rezultati razlikuju, onda je više nego jasno da futrola negativno utiče na prijem interneta i trebalo bi da je promenite.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.