Bredli Kuper i Lejdi Gaga premijerno u filmu koji ostavlja bez daha

Izvor: ItRešenja.com, 27.Sep.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bredli Kuper i Lejdi Gaga premijerno u filmu koji ostavlja bez daha

Najnovija verzija filma „Zvezda je rođena“ dolazi nam osvežena rediteljskim debijem Bredlija Kupera, koji na radost svih dama tumači i glavnu ulogu uz jednu od najvećih zvezda današnjice, Lejdi Gagu. Ovaj dvojac razgaliće vas na Ladies nightdogađaju u svim bioskopima Cineplexx, u okviru premijere, zakazane za sredu 3. oktobar od 20 časova. Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa!

Neponovljivi ukusi prirode iz kompanije ZLATIBORAC uz osvežavajuće piće, očekuju vas pred >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << projekciju, kao uvod u sjajno veče. Najsrećnije dame nagradićemo vrednosnim vaučerima koje je obezbedila kompanija KATRIN, a o vašem licu i telu pobrinuće se kozmetičke kuće AURA i AFRODITA koje će obradovati izabrane dame poklon paketima svojih fantastičnih proizvoda. To nije sve, jer se za vaše slatke trenutke pobrinula kompanija PODRAVKA, koja će sve posetioce obradovati iznenađenjem u obliku Lino lade, dok ćefrizerski salon Češalj i makaze, dame u Beogradu iznenaditi vaučerima za feniranje.

U Kuperovoj verziji, on je roker Džekson Mejn koji se džinom i pilulama bori protiv demona i zaljubljuje u Eli, konobaricu sa snovima da postane kantautorka, ali su joj rekli da ne može zbog izgleda. On joj pomaže da postane zvezda dok u istom trenutku otpočinju i strasnu ljubavnu vezu…ali kada njena popularnost pomrači njegovu, biće mu sve teže da to prihvati.

Film obiluje fantastičnom originalnom muzikom koju je pisao sam Kuper, a sve su pesme u filmu snimane uživo. Film je prikazan na 75. Venecijanskom festivalu u okviru glavnog programa, i apsolutno pridobio svu naklonost kritike koja je govori da je na ovom festivalu zaista rođena nova filmska zvezda.

Trejler filma „Zvezda je rođena“ se nalazi na ovom link-u.

Karte za Ladies night i film „Zvezda je rođena“ u prodaji su na blagajnama bioskopa. Vidimo se!

Nastavak na ItRešenja.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zvezda je rođena" premijerno 3. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2018

Nova verzija filma "Zvezda je rođena", rediteljski debi Bredlija Kupera, sa Lejdi Gagom u glavnoj ulozi, biće premijerno prikazana 3. oktobra u bioskopima "Sinepleks", u okviru "Ladies night" događaja...U Kuperovoj verziji, on je roker Džekson Mejn koji se džinom i pilulama bori protiv demona i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preslušajte prvu pesmu Ledi Gage i Bredlija Kupera VIDEO

Izvor: B92, 28.Sep.2018, 09:45

Ledi Gaga je predstavila novu pesmu pod nazivom "Shallow", u kojoj peva zajedno sa Bredlijem Kuperom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.