ŽIKA JELIĆ TEŠKO POVREĐEN: Muzičara udario auto dok je vozio motor! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽIKA JELIĆ TEŠKO POVREĐEN: Muzičara udario auto dok je vozio motor! (FOTO)

Svi se nadamo da će se brzo oporaviti...

Čuveni roker Žika Jelić, frontmen "YU grupe" teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u Novim Banovcima.

Na Jelića je, prema nezvaničnim informacijama, dok je vozio motor "harli dejvidson", oko 17 časova, na uglu Svetosavske i Pinkijeve ulice u Novim Banovcima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naleteo "jugo" kojim je upravljao V.D.

A post shared by @yu_grupa on Jan 17, 2016 at 5:38am PST

Prema prvim informacijama, vozač "juga" nije ispoštovao pravo prvenstva prolaza koje je Jelić imao, naleteo je na njega i oborio ga sa motora.

A post shared by @yu_grupa on Sep 11, 2015 at 4:57am PDT

Jelić je zadobio teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti. Odmah posle udesa prebačen je u bolnicu, gde se oporavlja od nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žika Jelić pravo iz bolnice došao na Beer Fest!

Izvor: Svet plus, 19.Avg.2017

Žika Jelić iz Yu Grupe preživeo je svašta za svojih 75 godina - višedecenijsku rokenrol karijeru, dva strujna udara, sada i dve saobraćajne nesreće!..Pošto je pre nekoliko godina doživeo strašan udes u kojem je teško povređen, Jelić je u sredu oboren sa "harlija" u Novim Banovcima, krivicom...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.