Harli Dejvidson dogovorio proizvodnju manjih motora u Kini, Tramp besan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Harli Dejvidson" dogovorio proizvodnju manjih motora u Kini, Tramp besan!

Saopšteno je da će novi motor imati zapreminu motora od 338 kubnih centimetara, što je daleko najmanji motor koji je "Harli" ikada proizveo

Američki proizvođač motora "Harli Dejvidson" je sklopio partnerstvo sa kineskom kompanijom Chenđang motorsajkl (Qianjiang Motorcycle) u cilju proizvodnje novog asortimana manjih motora.

To je najnoviji potez "Harli Dejvidsona" u nastojanjima kompanije da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvodi više motocikala izvan SAD, što je razljutilo američkog predsednika Donalda Trampa.

Iz "Harlija" je saopšteno da će novi motor imati zapreminu motora od 338 kubnih centimetara, što je daleko najmanji motor koji je "Harli" ikada proizveo i koji će se prodavati u Kini od kraja 2020. godine.

Većina motocikala koji se prodaju u SAD su daleko veći, sa kapacitetima motora od preko 601 kubnih centimetara.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.