RATNI ZLOČINAC iz OVK se VRAĆA u Hag: Ibrahimaju STIGAO POZIV, krvnik odmah DONEO ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RATNI ZLOČINAC iz OVK se VRAĆA u Hag: Ibrahimaju STIGAO POZIV, krvnik odmah DONEO ODLUKU

Bivši pripadnik takozvane OVK Ljahi Ibrahimaj izjavio je da je dobio poziv tužilaštva Specijalnog suda za zločine OVK-a u Hagu za saslušanje tokom marta i potvrdio da će se odazvati.

On je to rekao za prištinski Kosovapres, ali nije precizirao u kom svojstvu će biti saslušan.

- Primio sam poziv, organizujemo proceduru. Ići ću. Kao poslanik sam glasao protiv ovog suda zato što Kosovo i OVK ne zaslužuju ovaj sud. Ja sam glasao protiv, ali je većina poslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kosovske skupštine glasala drugačije i ja poštujem glas većine i ići ću. Nije precizirano u kom svojstvu me je pozvao Specijalni sud - rekao je Ibrahimaj.

Ibrahimaj nije želeo da navede datum kada će biti saslušan u Specijalnom sudu u Hagu.

Inače, Ibrahimaj je 2011. godine u Haškom tribunalu za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije osuđen na šest godina zatvora.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.