Pljušte pozivi za Hag, Krasnići u sredu pred istražiteljima

Izvor: RTS, 20.Jul.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte pozivi za Hag, Krasnići u sredu pred istražiteljima

Bivši predsednik kosovske skupštine Jakup Krasnići dobio je poziv da se pojavi pred Specijalnim sudom za ratne zločine OVK u Hagu.
Jakup Krasnići je na Fejsbuku naveo da se oseća "moralno obaveznim" da obavesti javnost da je primio poziv od Specijalizovanih veća Specijalnog suda u Hagu da se pojavi 24. jula.

Dodao je da će se uprkos osporavanju ovog suda, pojaviti pred istražiteljima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u bilo kom svojstvu.
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj juče je podneo ostavku jer je dobio poziv za Hag.
Pozive su dobili i nekadašnji zamenik šefa glavnog štaba OVK i visoki funkcioner Demokratske partije Kosova Sokolj Bašota.
Bivši predsednik kosovske skupštine Jakup Krasnići bio je portparol OVK.
Bio je i jedan od ključnih ljudi Demokratske partije Kosova Hašima Tačija, koju je napustio pre pet godina, i sa Fatmirom Ljimajem formirao novu stranku.
Pogledaj vesti o: Hag,   Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

I Jakup Krasnići dobio poziv za Hag

Izvor: Večernje novosti, 20.Jul.2019

Bivši portparol OVK i nekadašnji predsednik kosovske skupštine objavio je da je i on dobio poziv da se pojavi pred Specijalnim sudom za ratne zločine PRIŠTINA - Bivši portparol OVK i nekadašnji predsednik kosovske skupštine Jakup Krasnići objavio je danas da je i on dobio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.