GRMI RUSIJA: Hag sudio antisrpski! Sudije će odgovarati, ali svi Srbi moraju uraditi jedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMI RUSIJA: Hag sudio antisrpski! Sudije će odgovarati, ali svi Srbi moraju uraditi jedno!

Ruska istoričarka Jelena Guskova smatra da je došlo vreme da haške sudije odgovaraju zbog nepravednih presuda izrečenim Srbima

- U svakom svom govoru i intervjuu uvek pričam da sudije koje su sudile u Haškom tribunalu nepravedno i pravile antisrpske zaključke treba da budu izvedene da se njima sudi. Trebalo bi da se oformi neki novi međunarodni organ koji bi proverio rad Haškog tribunala od početka do kraja i svi koji su nepravedno sudili trebalo bi da budu osuđeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - ističe Guskova.

Ona kaže da ne bi prognozirala da li će zaista doći do suđenja antisrpskim sudijama.

- Ako nešto budemo radili po tom pitanju, možemo nešto i da uradimo. Zato bi svako sa svoje pozicije trebalo da se bori za tu istinu – kaže istoričarka.

Ona ističe da je Haški sud oformljen samo da bi se opravdalo NATO bombardovanje Srbije.

- Zato je i NATO sada u takvom stasnju da razmatra šta još da preduzme kako bi dokazao da su Srbi krivi i da je napad bio opravdan – zaključuje Guskova.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.