SKOLS: Ten Hag ne poštuje Ronalda, nije smeo to da mu uradi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 14:46

SKOLS: Ten Hag ne poštuje Ronalda, nije smeo to da mu uradi

Legenda Junajteda jasna.

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Pol Skols izjavio je da menadžer kluba sa "Old traforda" Erik ten Hag ne poznaje mentalitet velikih igrača.

Skols je reagovao posle izjave Ten Haga, koji je posle poraza u gradskom derbiju od Mančester sitija 6:3, rekao da je Kristijana Ronalda ostavio na klupi za rezerve iz poštovanja prema portugalskom fudbaleru i njegovoj velikoj karijeri

- Mislim da Ten Hag ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razume mentalitet velikih fudbalera. Kristijano bi svakako voleo da je bio na terenu od početka utakmice, delovalo mi je da je bio ljut na klupi. Kada imate fudbalera vrhunskog kvaliteta, on mora da bude na terenu, jer na njemu ima šta da kaže. Pa šta ako je bilo 0:4 na poluvremenu? On nije srećan na klupi, on je želeo da bude na terenu - rekao je Skols.

Skols je za Mančester junajted igrao od 1991. do 2013. godine.

- Glupost je da nije hteo da ga uvede zbog karijere koju je imao. Ekipa je odigrala loše prvo poluvreme, a on je želeo da uradi nešto po tom pitanju. Ne kažem da bi postigao četiri gola, ali želeo je da dobije šansu. Po mom mišljenju veće nepoštovanje je to što je Ten Hag ostavio Ronalda da sedi na klupi za rezerve tokom celog meča – zaključio je Skols.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda holandska klizačica Juta Lerdam
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.