Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2020, 18:13

Darko Mladić: Sud prvi put priznao da se generalu pogoršalo stanje

HAG - Odbrana generala Ratka Mladića zadovoljna je odgađanjem statusne konferencije pred sudskim Mehanizmom u Hagu, ali ističe da je prvi put medicinska služba tog suda priznala da se generalu, koji je nedavno imao operaciju polipa debelog crijeva, još pogoršalo zdravstveno stanje, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Darko Mladić: Medicinska služba Tribunala prihvatila činjenicu da se generalu pogoršalo zdrastveno stanje

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2020

Odbrana generala Ratka Mladića zadovoljna je odgađanjem statusne konferencije pred sudskim Mehanizmom u Hagu, ali ističe da je prvi put medicinska služba tog suda priznala da se generalu, koji je nedavno imao operaciju polipa debelog crijeva, još pogoršalo zdravstveno stanje, rekao je Srni generalov...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.