Izvor: Nezavisne Novine, 06.Jun.2013, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borovčanin: Nije bilo plana za ubijanje muslimana

HAG - Ratni zamjenik komandanta specijalne brigade policije Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske Ljubomir Borovčanin izjavio je na suđenju nekadašnjem predsjedniku Srpske Radovanu Karadžiću da nije znao ni za kakav plan da se pobiju muslimanski zarobljenici.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Borovčanin: Karadžić ne bi pristao na ubijanje

Izvor: RTS, 06.Jun.2013

Radovan Karadžić ne bi pristao na ubijanje muslimanskih zarobljenika iz Srebrenice, izjavio bivši policijski oficir RS Ljubomir Borovčanin na suđenju bivšem predsedniku RS. U to vreme nisam znao ni za kakav plan za pogubljenje Muslimana, rekao je Borovčanin. ..Bivši policijski oficir Republike...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.