Izvor: Blic, 14.Feb.2020, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ I KURTI PRVI PUT OČI U OČI Predsednik Srbije i premijer Kosova sreli se na panelu u Minhenu, za stolom i Tači i Rama (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas popodne učestvuje na okruglom stolu o bezbednosti na Balkanu, što je prva prilika da ukrsti argumente sa novim kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem, koji prisustvuje istom panelu, zajedno sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zamenik premijera Kosova Minhen vidi kao priliku za lobiranje

Izvor: Danas, 14.Feb.2020

Prvi zamenik premijera Kosova Avdulah Hoti saopštio je da učestvuje na konferenciji o bezbednosti koja se održava u Minhenu i da je to izvanredna prilika da se sastane sa prijateljskim zemljama i za lobiranje.

Nastavak na Danas...

Vučić za RTS: Žestoko za okruglim stolom sa Kurtijem

Izvor: RTS, 14.Feb.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon okruglog stola o Zapadnom Balkanu, na kojem je učestvovao i Aljbin Kurti, rekao da je bilo žestoko, ali da je branio srpski narod. Kurti za njega, kaže, više nije nepoznanica. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.