Uvredljive i neiskrene izjave Tačija i Haradinaja

Izvor: RTS, 16.Jan.2018, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uvredljive i neiskrene izjave Tačija i Haradinaja"

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji smatra da su izjave Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja o ubistvu Olivera Ivanovića neiskrene i uvredljive za sve porodice kosmetskih žrtava.
Kako ocenjuju u saopštenju, činjenica je da te izjave povodom ubistva Olivera Ivanovića, kako kažu, daju zločinci.

"Javnost neka ne misli da su to iskrene izjave i pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gest 'albanskih lidera'. Ti isti su još juče kidnapovali i ubijali Srbe", navodi se u saopštenju Udruženja.
Porodice kosmetskih žrtava traže da Specijalni sud za zločine OVK nad Srbima procesuira i osudi Tačija i Haradinaja.
Kosovski predsednik Hašim Tači osudio je ubistvo lidera GI SDP Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici i pozvao stanovnike severa Kosova da sarađuju sa policijom.
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj ocenio je da ubistvo Ivanovića ne treba da blokira dijalog Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština: Ako treba tražićemo pomoć FBI

Izvor: RTS, 16.Jan.2018

Na sednici kosovskog saveta za bezbednost ocenjeno je da se ukoliko bude potrebna pomoć ili ekspertiza za rasvetljenje slučaja ubistva Olivera Ivanovća može zatražiti i profesionalna pomoć poznatih međunarodnih agencija, posebno od američkog Ef-Bi-Aja, prenosi RTK na srpskom jeziku. ...

Nastavak na RTS...

UDRUŽENJE KIDNAPOVANIH I UBIJENIH NA KiM: Neiskrene i uvredljive poruke Tačija i Haradinaja o ubijenom Ivanoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2018, 01:18

Činjenica je da te izjave daju zločinci..Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM smatra da su izjave Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja o ubistvu Olivera Ivanovića neiskrene i uvredljive. Kako ocenjuju u saopštenju, činjenica je da te izjave, kako kažu daju zločinci...Pročitajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.