Tačijeva ideja o korekciji granica je mrtva

Izvor: B92, 09.Okt.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tačijeva ideja o korekciji granica je mrtva"

Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj je izjavio da Hašim Tači jedino izazivanjem nemira na severu Kosova može da održi svoju ideju o korekciji granica.

Kako prenosi Gazeta ekspres, Haradinaj je time mislio na Tačijevu posetu severnom delu Kosova pre dve sedmice, koja je izvedena uz jake mere bezbednosti i uz prisustvo specijalnih policijskih jedinica.

Reagujući na poziv Tačija da "koriguje" svoje stavove u vezi s dijalogom Beograda i Prištine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Haradinaj je na pres konferenciji rekao da ideju o korekciji granica kosovski predsednik može da održi "živom" samo izazivanjem nemira na severu Kosova, ali je i poručio: "Ideja o korekciji granica je mrtva".

On je takođe kazao da se ne plaši Tačijevih pokušaja da zbaci kosovsku vladu, kako je juče zapretio, prenela je Gazeta.

"Ko želi da zbaci vladu, ne priča o tome već deluje", rekao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.