Tači razgovarao sa ministrom odbrane Crne Gore

Izvor: Večernje novosti, 24.Okt.2018, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači razgovarao sa ministrom odbrane Crne Gore

Predsednik tzv. Kosova razgovarao je sa ministrom odbrane Crne Gore o nacrtima zakona koji su izglasani u kosovskoj skupštini s ciljem transformacije kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku PRIŠTINA - Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači razgovarao je u utorak u Prištini sa ministrom odbrane Crne Gore Predragom Boškovićem o nacrtima zakona koji su izglasani u kosovskoj skupštini s ciljem transformacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku.Bezbednosne snage Kosova postepeno će imati svoj puni kapacitet i u saradnji sa međunarodnom zajednicom služiće miru i biće na usluzi svim građanima”, rekao je tom prilikom Tači, prenosi RTK2.On je zahvalio Boškoviću na prisusutvu crnogorskih vojnika u misiji Kfora i rekao je da time “Crna Gora doprinosi miru i stabilnosti.PROČITAJTE JOŠ - Dačić: Nema vojske Kosova dok važi Rezolucija 1244, nek pričaju Albanci šta hoće Bošković je istakao da će Crna Gora i dalje podržavati Kosovo, posebno u procesu evroatlanskih integracija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tači razgovarao sa ministrom odbrane Crne Gore Boškovićem

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2018

Kosovski predsednik Hašim Tači razgovarao je u utorak u Prištini sa ministrom odbrane Crne Gore Predragom Boškovićem o nacrtima zakona koji su izglasani u kosovskoj skupštini s ciljem transformacije kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku...- Bezbednosne snage Kosova postepeno će imati svoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.