Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači potvrdio učešće u narednoj rundi dijaloga sa Beogradom

PRIŠTINA - Predsjednik Kosova institucija, Hašim Tači, potvrdio je svoje prisustvo u narednoj rundi dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, u nedjelju 24. juna.

"Kao predsjednik republike potvrdio sam moje prisustvo u sljedećoj rundi dijaloga Kosova i Srbije. Treba da se fokusirano na implementaciju svih sporazuma kako bismo mogli da napredujemo ka finalnom i obavezujućem sporazumu o normalizaciji i pomirenju", napisao je Tači na tviteru.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Tači i Vučić potvrdili nastavak dijaloga u Briselu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2018

PRRIŠTINA/BEOGRAD - Kosovski predsjednik Hašim Tači i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdili su svoje prisustvo u sljedećoj rundi dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, u nedjelju 24. juna...Vučić i Tači sastaće se na novoj rundi pregovora u Briselu, a glavna tema trebalo bi da bude...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.