Tači o presudi za Srebrenicu: Zlo koje je pušteno iz Beograda

Izvor: Blic, 22.Nov.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači o presudi za Srebrenicu: Zlo koje je pušteno iz Beograda

Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da je presuda Ratku Mladiću za genocid važna da se osigura pravda za žrtve.

- Mi danas mislimo na Srebrenicu. Moramo takođe da osiguramo da počinioci tih dela i promoteri genocidne ideologije nastave da plaćaju za zlo, koje je pušteno iz Beograda - napisao je Tači na Tviter nalogu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tači o presudi Mladiću: Zlo koje je pušteno iz Beograda

Izvor: B92, 22.Nov.2017

Priština -- Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da je presuda Ratku Mladiću za genocid važna da se osigura pravda za žrtve..."Mi danas mislimo na Srebrenicu. Moramo takođe da osiguramo da počinioci tih dela i promoteri genocidne ideologije nastave da plaćaju za zlo, koje je pušteno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.