Tači i Veselji reagovali na pozive Specijalnog suda: Borba OVK zauvek ostaje čista i pravedna

Izvor: B92, 20.Jul.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači i Veselji reagovali na pozive Specijalnog suda: Borba OVK zauvek ostaje čista i pravedna

Hašim Tači i Kadri Veselji su na svojim Fejsbuk profilima reagovali povodom poziva Specijalnog suda upućenih nekolicini bivših pripadnika tzv. OVK.

Tači je napisao da je borba "OVK bila i da će zauvek ostati čista i pravedna" i da su Jakup Krasnići i drugi koji su pozvani od strane Specijalnog suda "štitili narod tako što su se borili protiv neprijatelja do oslobođenja zemlje", prenosi RTK 2.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Veselji kaže, posle poziva bivšem portparolu tzv. OVK Jakupu Krasnićiju i bivšem članu vrhovnog štaba Sokolju Bašotu, da je to udarac za njegove drugove, OVK i njihovu borbu.

"Uveren sam da će se oni opet vratiti nevini i ponosni jer je pravo bilo i ostaje na našoj strani, a mi smo bili na pravoj strani istorije", napisao je između ostalog Veselji, prenosi RTK 2 pozivajući se na Gazetu Ekspres i Košev.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.