Tači: Trampu odgovoriti pozitivno

Izvor: Danas, 19.Dec.2018, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Trampu odgovoriti pozitivno

Predsednik Kosova Hašim Tači objavio je na fejsbuku pismo koje je dobio od američkog predsednika Donalda Trampa, navodeći da je obaveza Kosova da pozitivno odgovori na prijateljeske pozive i zahteve koji dolaze iz SAD. Članak Tači: Trampu odgovoriti pozitivno se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tači: Rešenje za konačni sporazum sa Srbijom narednih nedelja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Dec.2018

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će se narednih nedelja i meseci pronaći rešenje za konačni sporazum Kosova i Srbije. U izjavi medijima u Briselu, gde će učestvovati sastanku lidera regiona na poziv visoke predstavnice EU Federike Mogerini, Tači je kazao da je pismo američkog predsednika...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.