Tači: Nisam podneo zahtev da dodjem u Preševo

Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Nisam podneo zahtev da dodjem u Preševo

PRIŠTINA

Predsednik Kosova Hašim Tači rekao je danas novinarim ada nije podneo zahtev srpskim vlastima za posetu Preševu i da „nema nameru da to učini“.

On je na pitanje novinara o eventualnoj poseti  Preševu  rekao , “Svi znate da sam u odsustvu osudjen od strane Srbije. Tu kaznu Srbija mi nije oprostila niti to tražim od nje. Nemam nikakvu odluku da prelazim granicu i da se bavim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << srpskom policijom. Kad je bio vreme ja sam se suočio sa njima. Danas su me predstavnici Preševske doline pozvali da ih posetim tamo. Nikada nisam podneo takav zahtev jer mogu da zamislim njihov odgovor”, rekao je Tači.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Ada,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.