Tači: Niko ne može da prepravlja istoriju Kosova

Izvor: RTS, 26.Jun.2020, 11:45

Tači: Niko ne može da prepravlja istoriju Kosova

Kosovski predsednik Hašim Tači oglasio se novom porukom na "Fejsbuku" u kojoj je poručio da se "istorija Kosova ne može prepravljati".
Nakon objavljivanja informacije da je Specijalno tužilaštvo u Hagu podiglo optužnicu protiv njega i Kadrija Veseljija za zločine protiv čovečnosti i ratne zločine, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tači nije davao nikakve komentare u vezi sa tim, sem što je juče na svom Fejsbuk profilu postavio sliku sa amblemom OVK.

Danas je Tači uz amblem OVK dodao i tekst.
"Niko ne može prepravljati istoriju Kosova", napisao je Tači.
Specijalno tužilaštvo je, samo nekoliko dana pred zakazani sastanak delegacija Beograda i Prištine u Vašingtonu, objavilo optužnicu protiv Tačija i Veseljija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Tači se i dalje junači

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2020

Predsednik Kosova Hašim Tači i dalje se junači povodom optužnice, pa se danas oglasio novom porukom u kojoj je poručio da se istorija Kosova ne može prepravljati...Tači nije davao komentare nakon što je haško Specijalno tužilaštvo objavilo da je podiglo optužnicu protiv njega i Kadrija Veseljija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.