Tači: Napustiću politiku kad idućeg februara završim mandat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2020, 10:41

Tači: Napustiću politiku kad idućeg februara završim mandat

Kosovski predsednik Hašim Tači najavio je da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na Kosovu i Metohiji i rekao da se raduje tome.

"Znam ulogu i izvršne vlasti i predsedništva i vrlo jasnu razliku u nadležnostima", rekao je Tači.

Tači je u razgovoru u emisiji "Rubikon" na KTV-u rekao da je sa puno kompetencija bio na vlasti tokom poslednjih 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godina i da mu to daje snagu, prenosi Kosovo onlajn.

"Pokušao sam da budem iskren, korektan i neposredan prema građanima. Već šest godina nisam premijer. Svako ima svoja dostignuća i cenim ih. Kosovo ima demokratsku tradiciju funkcionisanja institucija. Želim svima uspeh u njihovim prioritetima", rekao je Tači.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tači najavaio napuštanje politike nakon završetka mandata

Izvor: Danas, 22.Maj.2020

Predsednik Kosova Hašim Tači najavio je danas da će, kada mu u februaru iduće godine istekne mandat, napustiti političku scenu na Kosovu i da se raduje tome.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.