Tači: Ako se nastavi dijalog, Srbija primorana da prizna Kosovo

Izvor: Danas, 15.Mar.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Ako se nastavi dijalog, Srbija primorana da prizna Kosovo

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da se ne sme pokvariti odnos Kosova sa Sjedinjenim Američkim Državama i da i u Srbiji postoji entuzijazam zbog trenutne situacije na Kosovu, preneo je danas RTK. Članak Tači: Ako se nastavi dijalog, Srbija primorana da prizna Kosovo se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ljimaj: Pitanje statusa završeno, dijalog u Briselu o međusobnom priznanju

Izvor: Danas, 15.Mar.2019

Kopredsedavajući Pregovaračke ekipe Kosova Fatmir Ljimaj izjavio je danas da je pitanje statusa Kosova okončano i da je za kosovsku stranu dijalog o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije kojim posreduje Evropska unija dijalog o međusobnom priznanju dve zemlje. Članak Ljimaj: Pitanje statusa završeno,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.