Sve se rešava tada? Vučić i Tači, oči u oči 23. marta!

Izvor: BKTV News, 16.Mar.2018, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve se rešava tada? Vučić i Tači, oči u oči 23. marta!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem 23. marta u Briselu, najavljeno je iz Evropske službe za spoljne poslove. 

”Visoka predstavnica za spoljnu politiku i bezbednost i potpredsednica Evropske komisije Federika Mogerini biće domaćin sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Hašima Tačija koji će se održati 23. marta u Briselu”, navodi se u saopštenju koje je portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić prosledila Tanjugu.

U saopštenju se dodaje da će Vučić i Tači nastaviti razmenu informacija kada je u pitanju faza dijaloga koja se odnosi na sveobuhvatnu normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, kao i da će razmotriti rad na implementaciji već postignutih dogovora.

Sastanak Vučića i Tačija bi trebalo da se dogodi u poslepodnevnim ili večernjim časovima u petak, prema informacijama Tanjuga iz diplomatskih izvora u Briselu.

Istog dana u Briselu se završava i dvodnevni samit lideera EU kome prisustvije šefica EU diplomatije Federika Mogerini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak Vučić i Tači u Briselu 23. marta

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Mar.2018

Predsednici Srbije i Kosova, Aleksandar Vucic i Hašim Tači, sastaće se23. marta u Briselu u okviru dijaloga o normalizaciji odnosa Prištine i Beograda, saopšteno je iz kabineta visoke predstavnice za spoljnu politiku Federike Mogerini koja posreduje u ovim razgovorima. Mogerini: Vučić i Tači...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Vučić čestitao Siju reizbor za predsednika NR Kine

Izvor: RTS, 17.Mar.2018, 09:11

Uveren sam da će uz Si Đinpinga kineski narod ostvariti San o velikom oživljavanju, a oživljavanje Kine sigurno će biti u korist očuvanja mira i stabilnosti, kao i dobrobiti svih naroda u svetu, navodi se u čestitiki predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom reizbora Si Đinpinga na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.