Stefanović: Ako Tači dođe, policija će postupati u skladu sa sudskim nalogom

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Ako Tači dođe, policija će postupati u skladu sa sudskim nalogom

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas, povodom najava da bi kosovski predsednik Hašim Tači mogao da poseti opštine na jugu centralne Srbije, da će MUP u tom, ali i svakom drugom slučaju, uvek postupati u skladu sa sudskim nalozima.

Upitan da li će Tači, za kojim je raspisana poternica u Srbiji, biti uhapšen ako uđe na njenu teritoriju, Stefanović je rekao da je Srbija zemlja vladavine prava.

"MUP će uvek postupati u skladu sa sudskim nalozima", rekao je Stafonović.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Ako Tači dođe postupićemo u skladu sa sudskim nalozima

Izvor: N1 televizija, 10.Sep.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je, povodom najava da bi kosovski predsednik Hašim Tači mogao da poseti opštine na jugu centralne Srbije, da će MUP u tom, ali i svakom drugom slučaju, uvek postupati u skladu sa sudskim nalozima...Upitan da li će Tači, za kojim je raspisana...

Nastavak na N1 televizija...

Tači ipak ne dolazi, ali Albanci sa juga Srbije odlaze njemu

Izvor: juGmedia, 10.Sep.2018

Kosovska gencija Preševa jone objavila da Tači izgleda neće dolaziti u Preševksu dolinu, već albanski predstavnici dolaze kod njega...Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će MUP u slučaju da Tači uđe na teritoriju Srbije, budući da je za njim raspisanapoternica,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.