Sram te bilo, Hašime! Zločinac skuplja poene na tuđoj nesreći! Sad je stvarno DOTAKAO DNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sram te bilo, Hašime! Zločinac skuplja poene na tuđoj nesreći! Sad je stvarno DOTAKAO DNO

Dao obećanje, pa ga nije ispunio

Lažni predsednik samoproglašeniog Kosova Hašim Tači ni danas nije izneo konkretne rezultate istrage ubistva Olivera Ivanovića, iako ih je ranije najavu uz poruku da će zbog njih "glava zaboleti neke i u Beogradu i u Prištini".

Pročitajte i:

Pre pet dana Tači je izjavio da prištinske institucije intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ivanovića i najavio da će "izaći sa konkretnim rezultatima, zbog kojih će mnoge zaboleti glava i u Prištini i u Beogradu", preneli su prištinski mediji.

Prema najavama medija u Beogradu i Prištini, Tači je te konkretne rezultate trebalo da iznese još u ponedeljak.

Umesto konkretnih rezultata, on je i danas na konferenciji za novinare samo ponovio istu rečenicu.

- Napominjem da sve institucije intenzivno rade kako bi se saznala istina ko su izvršioci ubistva Olivera Ivanovića. Onda kada se bude rasvetlio slučaj, to će izazvati veliku glavobolju Beogradu, ali i Prištini.

Ivanović je ubijen 16. januara ispred sedišta stranke u severnoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.