N1: Tači očekuje novi susret u Briselu u drugoj polovini juna

Izvor: Beta, 22.Maj.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N1: Tači očekuje novi susret u Briselu u drugoj polovini juna

Predsednik Kosova Hašim Tači rekao je da bi nastavak dijaloga Beograda i Prištine mogao da se očekuje u junu, prenosi danas N1 na svom vebsajtu.Dijalog Beograda i Prištine je takoreći prekinut od incidenta sa hapšenjem direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Djurića u Kosovskoj Mitrovici krajem marta. "Verujem da ćemo u drugoj polovini juna imati novi susret u Briselu", rekao je Tači za N1 na forumu u Bečićima odgovarajući na pitanje o nastavku dijaloga. Tači je doputovao danas u Budvu gde će na poziv Atlantskog saveza Crne Gore i Vlade te zemlje učestvuje na bezbednosnom forumu "To be Secure" (2BS).
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači:Nastavak pregovora u junu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2018

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači izjavio je danas Budvi da bi nastavak dijaloga Beograda i Prištine mogao da se očekuje u drugoj polovini juna, nakon što je prekinut zbog incidenta sa hapšenjem direktora Kancelarije za KiM, Marka Đurića, u Kosovskoj Mitrovici, krajem marta..."Verujem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.