Mustafa: DSK ni u kom slučaju neće učestvovati u dijalogu sa Srbijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Okt.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa: DSK ni u kom slučaju neće učestvovati u dijalogu sa Srbijom

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa izjavio je danas da stranka na čijem je čelu ni u kom slučaju neće biti deo dijaloga sa Srbijom niti u ekipi kosovskog predsednika Hašima Tačija, niti u ekipi Vlade Kosova.

"Radićemo da prevremeni izbori budu što pre, jer DSK deli ubeđenje velikog broja građana Kosova da je sadašnja vladavina štetna za Kosovo u njenu budućnost", napisao je Mustafa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na Fejsbuku.

On je napisao da se ovog meseca intenzivirao posao sa organizacijama DSK u zemlji.

"Razgovaramo o prioritetima, kojih treba da se pridržava DSK u opštinama i na centralnom nivou, zarad promena koje treba da se dogode kako bi se na Kosovu vladalo dobro i bez korupcije", rekao je Mustafa.

On ističe da se razmenjuju mišljenja sa strukturama i članstvom DSK o temama od posebnog značaja za Kosovo.

"Spremamo se da preuzmemo vladavinu zemljom, nudeći evropsko rešenje za procese koji nas očekuju", kazao je Mustafa.

Mustafa je poručio da će do pada ove koalicije, DSK, iz ugla opozicije, braniti interese zemlje, u saradnji sa partijama koje ostaju verne opoziciji.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.