Kossev: Krešnik Gaši novi direktor Kosovske obaveštajne agencije

Izvor: Beta, 25.Nov.2019, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kossev: Krešnik Gaši novi direktor Kosovske obaveštajne agencije

Kosovski predsednik Hašim Tači i odlazeći premijer Ramuš Haradinaj imenovali su danas Krešnika Gašija za novog direktora Kosovske obaveštajne agencije, pošto je početkom novembra Špend Madjuni dao ostavku na tu funkciju.Pozivajući se na saopštenje iz kabineta kosovskog predsednika, portal Kossev je preneo da je Gaši od početka 2016. godine obavljao funkciju predsednika borda kosovskog Regulatornog tela za elektronske i poštanske komunikacije a obavljao je i funkciju sekretara Ministarstva spoljnih poslova dok je taj resor vodio Tači.Prethodni direktor Kosovske obaveštajne agencije Špend Madjuni podneo je ostavku 6. novembra, kako je tada naveo iz privatnih razloga, dok su prištinski mediji njegovu ostavku povezivali sa pobedom pokreta Samoopredeljenje na nedavnim izborima, navodeći da je reč o "prvoj žrtvi Aljbina Kurtija".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kossev: Krešnik Gaši novi direktor Kosovske obaveštajne agencije

Izvor: 011vodič.com, 26.Nov.2019, 09:33

Kosovski predsednik Hašim Tači i odlazeći premijer Ramuš Haradinaj imenovali su danas Krešnika Gašija za novog direktora Kosovske obaveštajne agencije, pošto je početkom novembra Špend Mađuni dao ostavku na tu funkciju.. Pozivajući se na saopštenje iz kabineta kosovskog predsednika, portal...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.