Koha: Tači nije prosledio dokumenta pregovaračkom timu

Izvor: B92, 04.Jan.2019, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koha: Tači nije prosledio dokumenta pregovaračkom timu

Kosovski predsednik Hašim Tači nije kosovskom pregovaračkom timu prosledio dokumenta u vezi s nekoliko sastanaka koje je imao sa Aleksandrom Vučićem, piše Koha.

Kopredsedavajući pregovaračkog tima Fatmir Ljimaj je izjavio da je Tači obećao da će im dati dokumenta. Ali do sada ništa nismo dobili, rekao je Ljimaj.

On je izjavio da će glavna tema razgovora s predstavnicima Srbije biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nestale osobe.

Nastavak dijaloga o normalizaciji odnosa sa Beogradom ne može biti uslovljen ukidanjem kosovske odluke o uvođenju takse od 100 odsto na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, rekao je Ljimaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.