Izvor: Blic, 27.Jul.2019, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOSOVSKA IGRA PRESTOLA Posle ostavke Haradinaja Tači vuče sve konce i može da zaobiđe izbore uz pomoć KECA U RUKAVU

Da li će Kosovo u septembru na vanredne izbore, ili će ipak dobiti novu skupštinsku većinu bez izlaska na birališta? Da li se kosovski premijer Ramuš Haradinaj na velika vrata vraća na političku scenu, koju je pre samo nekoliko dana napustio, i da li kosovski predsednik Hašim Tači ima "tajni plan" da ipak te izbore izbegne?
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zakuvalo se na političkoj sceni tzv. Kosova: Haradinaj se vraća na VELIKA VRATA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2019

Da li će tzv. Kosovo u septembru na vanredne izbore, ili će ipak dobiti novu skupštinsku većinu bez izlaska na birališta?..Da li se tzv. kosovski premijer Ramuš Haradinaj na velika vrata vraća na političku scenu, koju je pre samo nekoliko dana napustio, i da li tzv. kosovski predsednik Hašim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.