Albanci masovno priskaču Vučiću u pomoć nadajući se njegovom priznanju Kosova!

Izvor: KMnovine.com, 21.Jun.2020, 08:31

Albanci masovno priskaču Vučiću u pomoć nadajući se njegovom priznanju ''Kosova''!

Vučiću je stalo da po svaku cenu zadrži vlast, ne bira ni sredstva, ni način a ni saveznike. Doduše, ove poslednje i ne menja - Albanci su tu za njega!


   
Saveznici na jednoj - srpski narod na drugoj strani    

Hašim Tači, neosuđeni ratni zločinac ali i osuđeni ubica srpskih policajaca pre rata na KiM koji još nije izdržao kaznu za taj zločin, pozvao je Albnce sa juga Srbije da izađu na današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << parlamentarne izbore:

On je na svom Fejsbuk profilu naveo da je "srećan što se ceo albanski politički spektar na jugu centralne Srbije ujedinio i izlazi na izbore i što se sa zajedničkom albanskom listom takmiče u izbornom procesu".


Ovo je drugi poziv Hašima Tačija i podrška Albancima da učestvuju na izborima a prošli put se to desilo januara ove godine kada je "pozdravio odluku" dok se još nije znalo tačno kada i da li će oni biti održani.

“Pozdravljam dogovor o stvaranju jedinstvene izborne liste albanskih stranaka u dolini Preševa, važno sredstvo za političko osnaživanje i zaštitu nacionalnih interesa. Takođe, čestitam vršiocu dužnosti ministra inostranih poslova Albanije Gentu Cakaju na podršci u ovom procesu”, napisao je lider kosovskometohijskih separatista Hašim Tači, tada na društvenoj mreži Tviter.

Po svemu sudeći ni ovo nije bilo dovoljno pa je juče i zvanična Tirana pozvala Albance sa juga Srbije da što masovnije izađu na ove izbore.

Mediji na tlu bivše jugoslovenske republike Makedonije, za razliku od srpskih, javljaju da je i premijer Albanije Edi Rama naveo da "objedinjavanje u glasanju jača glas Albanaca".






- Želim visoku izlaznost sutra na izborima i masovnu podršku jedinstvenoj listi (Preševa, Bujanovca i Medveđe). Objedinjavanje glasova za ujedinjenu dolinu jača glas Albanaca i daje reprezentativnu snagu zajednici koja zaslužuje mnogo više. Jaka braća, jedinstvo čini moć, napisao je Rama na Tviteru.

Zajedničko učešće albanskih stranaka sajuga Srbije na ovim izborima, ranije je pozdravio i šef albanske države Iljir Meta, koji veruje da će njihova saradnja garantovati jačanje glasa albanskog stanovništva.


   
Edi Rama i Hašim Tači    

I ovlašćeni albanski ministar za Evropu i spoljne poslove Gent Cakaj, koji baš trenutno boravi u ovom delu Srbije, takođe je ohrabrio Albance na jugu Srbije da glasaju za zajedničku listu kandidata koja, kako je napisao na Fejsbuku, ima punu podršku Albanije i (albanskih separatista sa) Kosova (i Metohije).

Objedinjavanje političkih partija Albanaca iz Preševa, Medveđe i Bujanovca postignuto je upravo opredeljenjem zvanične Tirane gde je i potpisano januara ove godine.
Ovde se ne radi ni o kakvoj želji Albanaca da stvore jaku političku struju u Srbiji, što i nije moguće s obzirom na njihov broj kada se oduzmu oni sa KiM koji još uvek bojkotuju ostatak države Srbije, već o nečem sasvim drugom.

Masovni izlazak na izbore, na koji pozivaju, doprinosi stvaranju privida da su izbori protekli regularno, da su rezultati važeći i da je sve legalno. A to se odnosi na Aleksandra Vučića koji ima punu podršku EU i SAD, svih onih starih srpskih neprijatelja, da lažira rezultate i sebi obezbedi još jedan mandat.  

Nakon sedam godina Vučićeve vlasti i ukidanja srpskih državnih institucija na prostoru Kosova i Metohije, u korist albanskog separatističkog sistema, nedvosmisleno se može tvrditi da Vučić želi i da je spreman da potpiše konačnu predaju južne srpske pokrajine. Na takvu izdaju niko drugi u ovom trenutku nije spreman ili nije u stanju da sebi bezbedi privid legitimiteta za to, zbog čega Vučiću u pomoć priskaču osvedočeni srbomrsci i neprijatelji, otvoreno kao nikada ranije.

Njegovu spremnost istakao je i sam Hašim Tači juna prošle godine tokom panela u okviru konferencije GLOBSEC u Bratislavi.

Tači je tada predočio da je Briselski sporazum iz 2013. godine imao izuzetan efekat na odnose "Srbije i Kosova", jer su integrisani teritorija, pravosuđe, policija i "uspostavljena je sloboda kretanja".
"Dobili smo multietničku policiju i carinu uz granicu Srbije i Kosova i sklonili smo barikade koje se bile na severu. Imali smo prvi put izbore na kojima je učestvovala srpska zajednica i izuzetno cenim ulogu predsednika Vučića koji je posetio Srbe i ohrabrio ih da učestvuju na izborima", naglasio je Tači.


   
Hašim Tači - od teroriste do političkog saveznika Aleksandra Vučića    

On je još dodao da Srbija mora da radi na primeni dela o energetici i integrisanom upravljanju granicama. Nažalost, videli smo da su kosvski separatisti prisvojili energetski sistem Srbije na KiM i pripojili ga Albaniji a da iz Beograda na sve to nije bilo nikakve reakcije! Više o tome možete da pročitate u tekstu putem linka u dnu ove strane.

Dakle, nema sumnje da je upravo njihov poziv na "masovnost" najbolja poruka srpskom narodu da se ovi izbori moraju bojkotovati jer je to jedini način da se oduzme legitimitet Aleksandru Vučiću i da se spreči izdaja Kosova i Metohije. Ni jedan drugi način to ne omogućava da se uradi političkim i mirnim metodama zato bez dvoumljenja - BOJKOT!
Oni koji su ucenjeni, poslom ili na drugi način, i "moraju" da izađu na izbore, mogu da bojkotuju tako što:

- zaokruže broj koji im je rečeno da zaokruže, što je uglavnom broj pod kojim je Aleksandar Vučić

- fotografišu listić kao dokaz da su glasali.

- odmah zatim zaokruže ili ižvrljaju listić kako bi postao nevažeći!




PROČITAJTE JOŠ:
Uz podršku Tačija Albanci sa juga Srbije sa jedinstvenom listom izlaze na izbore - KM NovineUz podršku Tačija Albanci sa juga Srbije sa jedinstvenom listom izlaze na izbore #Srbija #Izbori2020 #Lista #Kandidati #Albanci #Kosovo #Metohija #Preševo #Hašim #Tači Ilegalni predsednik albanskih separatista sa KiM, Hašim Tači, pozdravio je, kako je naveo, odluku Albanaca Preševske doline da na redovnim parlamentarnim izborima u Srbiji učestvuju sa jedinstvenom izbornom listom.


PROČITAJTE JOŠ:
DIREKTNO PRIZNANjE IZDAJE KiM - Tači: Hvala Vučiću na svemu! Vučić: učinio sam sve što je trebalo! - KM NovineOsuđeni albanski ratni zločinac sa Kosova i Metohije, Hašim Tači, zahvalio se Vučiću na sve što je učinio da zaokruži šiptarsku nezavisnost tokom panela u okviru konferencije GLOBSEC u Bratislavi.


PROČITAJTE JOŠ:
dr Marko K Jakšić: Vučića u pregovorima nisu zanimali Srbi, da odgovara za veleizdaju - KM Novinedr Marko Jakšić: Vučića u pregovorima nisu zanimali Srbi, da odgovara za veleizdaju #dr #Marko #Jakšić #Vučić #Brisel #Kosovo #Metohija #Izdaja #Virus #Korona #Koronavirus Briselskim sporazumom predsednik Srbije Aleksandar Vučić je pogazio više od 60 članova važećeg Ustava Republike Srbije.


KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2020 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.