Tači od Kurtija ponovo traži ime mandatara

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 10.Apr.2020, 15:43

Tači od Kurtija ponovo traži ime mandatara

Predsednik Kosova Hašim Tači (Hashim Thaci) ponovo je zatražio od lidera pokreta Samoopredeljenje i premijera na dužnosti Aljbina Kurtija (Albin) da saopšti ime novog mandatara Vlade Kosova. "Podsećam vas da je pokret Samoopredeljenje politički subjekat koji je osvojio većinu u Skupštini i da ima pravo da predloži ime kandidata/inje za formiranje Vlade", napisao je Tači u pismu. Ovo je inače drugi put da Tači od Kurtija traži novog mandatra vlade, a nakon što je...
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tači još jednom zatražio od Kurtija ime mandatara

Izvor: Blic, 10.Apr.2020

Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači poslao je pismo premijeru tehničke vlade i lideru Pokreta "Samoopredeljenje" Aljbinu Kurtiju da predloži novog mandatara, i dodao da čeka odgovor na zahtev koji mu je uputio 2. aprila, da bi predložio kandidata za premijera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.