Tači: BSK će svoju narednu godišnjicu slaviti kao Vojska Kosova

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: BSK će svoju narednu godišnjicu slaviti kao Vojska Kosova

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas, povodom Dana Bezbednosnih snaga Kosova (BSK), da će BSK narednu godišnjicu slaviti kao Vojska Kosova.

"Vojska Kosova, najmlađa na svetu, koja će doprinositi miru i bezbednosti i van Kosova, uskoro će postati realnost", napisao je Tači na Fejsbuku.

On je ocenio da su Bezbednosne snage Kosova "svojim profesionalizmom, odgovornošću i nepristrasnošću, izvršavale svaki zadatak koji su do sada dobijale". >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"BSK je snaga koja uživa najveće poverenje svih građana. Postala je institucija koja neprestano doprinosi miru i stabilnosti kao i mirnom životu za sve. Čestitam devojkama i mladićima BSK njihov dan", naveo je Tači.

Povodom Dana Bezbednosnih snaga Kosova, danas je u svim kasarnama BSK priređen "otvoreni dan" tokom koga građani mogu da vide opremu koju koriste pripadnici tih snaga i upoznaju se s njihovim svakodnevnim aktivnostima.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.