SEVAJU TEŠKE REČI: Hašim Tači optužuje Kurtija da je NARKO-DILER!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 11:49

SEVAJU TEŠKE REČI: Hašim Tači optužuje Kurtija da je NARKO-DILER!

Predsednik lažne države Kosovo Hašim Tači navodi da je Kurtiju mesto u zatvoru

Tači je na društvenim mrežama objavio snimak laboratorije za drogu u Prištini i ustvrdio da je to dokaz protiv "Kurtijeve grupe i političke porodice ministra pravde Aljbuljene Hadžiua".

- Ovo su slike iz laboratorije za drogu u Prištini, sa drugim članom ove kriminalne grupe Dželaljom Svečljom (v. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << d. kosovskog ministra policije, prim. aut.). Pre nekoliko dana pokušali su da ih eliminišu kao inkriminišuće iz skladišta oduzete imovine. Vreme je da se suoče sa pravdom - napisao je Tači na svom Fejsbuku.

Hodžis: Ubrzati dijalog o Kosovu

Saradnik vašingtonskog Centra za analizu evropske politike general Frenklin Ben Hodžis poručio je da ne treba odugovlačiti sa nastavkom dijaloga Beograda i Prištine.

- Treba tražiti rešenje za Kosovo uprkos političkim trzavicama u Prištini i predstojećim izborima u Srbiji. Želeo bih da mislim da je bilo koordinacije između napora Nemačke, Francuske i EU i napora SAD. Moramo se ustručavati od nametanja crvenih linija i ponuditi nadu - rekao je Hodžis.

Tači je prethodno optužio Kurtija da je sa "potpredsednikom vlade" Hakijem Abazijem i Svečljijem išao u sobu za prisluškivanje u Telekomu Kosova - poručivši da se zbog toga moraju suočiti sa pravdom.

- Tajni odlazak u sobu za prisluškivanje i isključivanje sigurnosnih kamera jeste teško krivično delo i oni se moraju suočiti sa pravdom - rekao je Tači.

Aljbin Kurti, na drugoj strani, istakao je da su Tačijeve optužbe čiste laži i klevete.

- Problem sa lažovima je što ne mogu lagati jedanput, već moraju da lažu svaki dan, čak i nekoliko puta dnevno. Oni žele da uđu u sobu za prisluškivanje, oni žele da uzurpiraju sedište premijera i sada svoje želje pripisuju meni - naglasio je Kurti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.