Grenel prima čestitke iz Beograda i Prištine

Izvor: Press, 20.Feb.2020, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grenel prima čestitke iz Beograda i Prištine

Predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači ocenio je da je izbor Ričarda Grenela za vršioca dužnosti direktora Nacionalnih obaveštajnih službi SAD odličan izbor predsednika Donalda Trampa.
foto:blic
- Ambasador Grenel je obavio sjajan posao kao specijalni izaslanik u dijalogu između Kosova i Srbije. Rik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << želim ti uspeh u novoj misiji da SAD i svet budu bezbedniji - napisao je Tači na Tviteru.
ok [object Object] 202002201320490688066505 [object Object] 202002201320490687456784

Tramp je imenovao ambasadora SAD u Nemačkoj Ričarda Grenela za vršioca dužnosti direktora Nacionalne obaveštajne službe.
Grenelu je čestitao i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

- Ovo imenovanje je važan korak u ambasadorovoj plodnoj karijeri i dodatano ga afirmiše kao patriotu i profesionalca. Srećno - napisao je Đurić na Tviteru.
Grenel, koji je ambasador SAD u Nemačkoj, od oktobra je i specijalni izaslanik američkog predsednika Trampa za pregovore Beograda i Prištine.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliku je moć Tramp dao Ričardu Grenelu

Izvor: RTS, 20.Feb.2020

"Mali Tramp" Ričard Grenel pridružiće se kabinetu velikog Trampa, što za one koji prate prilike u Sjedinjenim Državama i nije iznenađenje. Pozicija direktora Nacionalnih obaveštajnih službi SAD mogla bi da bude samo privremena. Ako Tramp obezbedi još jedan mandat predsednika, Grenel bi...

Nastavak na RTS...

Tači: Jamajka priznala Kosovo

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Feb.2020

Kosovski predsednik Hašim Tači objavio je na svom Tviter nalogu da je Jamajka priznala Kosovo.  “Divne vesti! Upravo me je naša ambasadorka Vjora Čitaku obavestila da je Jamajka priznala Kosovo kao suverenu i nezavisnu državu. Ovo je rezultat velikog rada i lobiranja prethodnih godina. Odličan...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.