Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaharova stigla u Guču

GUČA - Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova boravi danas u posjeti Srbiji, a poslije današnjeg sastanka sa Ivicom Dačićem u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, Zaharova je došla u posjetu Guči.

Potparolka MIP-a Rusije u prestonicu trube je stigla oko 17 i 30, i izazvala neviđeno oduševljenje.

Oko nje su se okupile stotine saboraša i trubača, a ona je, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nasmijana i odlično raspoložena, u jednom trenutku u šali rukama pokazala da ne može da izdrži toliku buku.

Mariju Zaharovu su pored Ivice Dačića i Nenada Popovića dočekali i Milutin Mrkonjić i Dragan Marković Palma, a ona će se večeras oko 21 sat obratiti prisutnima, kada će joj biti i uručena plaketa počasnog gosta Sabora.

(NN/kurir.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Spektakl u Guči: Stigla Zaharova i zaigrala

Izvor: Mondo, 10.Avg.2018

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova stigla je u Guču, gde joj je priređen srdačan doček...Kada je stigla u srpsku prestonicu trube, Zaharova je rekla da je iznenađena veličinom manifestacije, budući da ju je dočekao jedan — Kolumbijac!..Zaharova je u Guču stigla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.