PAO JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH KRIMINALACA U EVROPI! Gučija prepoznali po tetovaži (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2022, 11:45

PAO JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH KRIMINALACA U EVROPI! Gučija prepoznali po tetovaži (VIDEO)

Albanac Deniz Kljironomi, poreklom sa Kosova, poznatiji pod nadimkom "Guči", a za kojim je bila raspisana Interpolova poternica, uhapšen je u Kolumbiji, prenosi Ekonomija onlajn.
Pogledaj vesti o: Guča,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen Albanac poreklom sa KiM: “Guči” je jedan od najtraženijih kriminalaca, mesecima mu se nije moglo ući u trag (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2022

KOLUMBIJA – Guči je bio na Interpolovoj crvenoj poternici. Albanac Deniz Kljironomi, poreklom sa Kosova i Metohije, poznatiji pod nadimkom “Guči”, a za kojim je bila raspisana Interpolova poternica, uhapšen je u Kolumbiji. Istražitelji su od kraja 2020. godine dobili informacije o istaknutom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.