NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA Šampion ovogodišnje Guče je Saša Krstić

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA Šampion ovogodišnje Guče je Saša Krstić

Za prestižnu titulu takmičilo se deset vrhunskih trubača i orkestara na 57. Saboru.

Pobedio je Saša Krstić iz Zaguzanja, koji je naveo da bi voleo da bude ambasador Guče.

- Ovo je nagrada za naš trud i veliki rad. Biti šampion Guče čast je za svakog trubača. Meni je podstrek da nastavim dalje i nadam se, sa svojim orkestrom, osvojim još nagrada. Uvek je najveća i najvažnija ona koja vam je dodeljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Saboru trubača, najvećoj trubačkoj manifestaciji na svetu – kaže Saša, napominjući da kada ponesete titulu Šampiona Guče, sigurno ste ispunili trubačke snove.

Do proglašenja, saboraše je zabavljao orkestar Bojana Ristića, prošlogodišnji najbolji orkestar Guče, a saboraši su uživali i zagrevali se za koncert "Bijelog dugmeta". Bubnjar Dragoljub Đuričić je svirao sa orkestrom Bojana Ristića i nije krio oduševljenje zbog toga.

- Pedeset godina ja čekam na ovaj trenutak, da zasviram u Guči. I evo zahvaljujući mom dragom prijatelju, želja mi se ispunila, presrećan sam - kaže Đuričić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JUŽNJAČKA DOMINACIJA: Saša Krstić najbolji među najboljima

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2017, 12:22

Vranje - Titula šampiona Guče na 57. Saboru trubača pripala je Saši Krstiću iz Zagužanja. Biti šampion Guče znači biti najbolji među najboljim trubačima, jer se za ovu titulu nadmetalo 10 najboljih trubača i orkestara. Ovo takmičenje uvedeno je prošle godine i od tada je sastavni deo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.