Kada mi pukne čarapa, samo kažem ma to je Guči: Pocepane najlonke prodaju za 150 evra FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2021, 09:37

"Kada mi pukne čarapa, samo kažem ma to je Guči": Pocepane najlonke prodaju za 150 evra FOTO

I tako, dok mi bacamo puknute čarape, Guči ih papreno naplaćuje...

Luksuzni modni brendovi uvek imaju neko "iznenađenje", koje je predmet podsmeha i rasparava na društvenim mrežama...

Sećate se kako je brend "Balensijaga" lansirao, čuveni torbu, nama sa ovih prostora poznatu kao "švercerku"? Onu što neodoljivo podseća na plastičnu torbu "krmaču" koju je većina ljudi bar nekada imala ili videla na pijacama, a u koju nema šta ne može da stane. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

I dok izgled podseća, tu se završava svaka sličnost. Ono što kod ove dve torbe ne može da se poredi svakako je cena. Dok cena plastične karirane torbe ne prelazi nekoliko stotina dinara, "Balensijagina" verzija košta čak 2.090 dolara.

Italijanska kuća "Guči" prepoznatljiva po veoma upečatljivoj etstici, već izvesno vreme prodaje pocepane najlonke koje koštaju 173 dolara.

Naravno, Crni petak je podsetio korisnike Tvitera na ovaj modni biser: "Ima budala koje kupuju ovo, a Guči tim se smeje", "Svaki lonac nađe poklopac"...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pocijepane najlonke prodaju za 150 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2021

I tako, dok mi bacamo puknute čarape, Guči ih papreno naplaćuje..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.