Gužve na granicama, na Horgošu se čeka četiri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2019, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na granicama, na Horgošu se čeka četiri sata

U Srbiji je danas pojačan saobraćaj, a i na graničnim prelazima su duža zadržavanja, pa tako na Horgošu na izlazu putnička vozila čekaju četiri sata, a na ulazu u Srbiju oko dva sata.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na Preševu se čeka na izlazu 40 minuta, a na Gostunu na izlazu 120 minuta.

Na Batrovcima na izlazu kao i na ulazu se čeka oko sat vremena, što su podaci u jutarnjim satima.

AMSS napominje da će drugi vikend >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u avgustu biti nalik onom prethodnom s tim što će ovaj još dodatno biti poseban po visokim letnjim temperaturama i zbog pojačanog saobraćaja na putevima koji vode ka Guči gde se održava Sabor trubača.

Ibarska magistrala je međutim rasterećenija od teretnjaka zbog obustave saobraćaja na auto putu Ljig-Preljina.

Nema zadržavanja za teretna vozila na graničnim prelazima.

Na graničnom prelazu Gradina, prema Bugarskoj, nema gužve na ulazu i izlazu iz zemlje. Situacija će biti promenljiva tokom dana, kažu nadležni.

Poslednja 24 sata preko Gradine prošlo je 24.000 putnika i 9.000 vozila.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima, izbegavajte najtopliji deo dana

Izvor: B92, 10.Avg.2019

Beograd -- Drugog vikenda u avgustu očekuje se povećan broj vozila na putevima zbog smene turista i tradicionalnog sabora trubača u Guči...Takođe, očekuje se rasterećenje Ibarske magistrale od teretnjaka zbog obustave saobraćaja na auto-putu Ljig-Preljina, saopštio je Auto-moto svez Srbije (AMS...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.