Izvor: RTS, 30.Jul.2021, 11:04

Na Sabor u Guči samo vakcinisani i negativni na brzom testu

Sabor trubača biće održan uz posebne protivepidemijske mere, pa će za ulaz u Guču biti potrebna potvrda o vakcinaciji ili o preležanom kovidu.
Gostima koji nemaju te potvrde, radiće se brzi antigenski test na licu mesta, saopštio je predsednik Opštine Lučani i Saborskog odbora Milivoje Dolović.

U saopštenju se navodi i da će tokom manifestacije biti obezbeđen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dovoljan broj punktova na kojima će se kontrolisati i sprovoditi epidemiološke mere.
Organizator Sabora, u saradnji sa Domom zdravlja Lučani i Ministarstvom zdravlja, obezbediće dovoljne količine brzih antigenskih testova, a testiranje će sprovoditi radnici Doma zdravlja Lučani, uz pomoć kolega iz Čačka.
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović ranije je izjavila da Sabor trubača u Guči neće biti isti kao ranije, da će pristup biti restriktivan i da ako posetioci žele lepo da se provedu i uživaju, moraju biti ozbiljni.
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Na Sabor u Guči samo vakcinisani i negativni na brzom testu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021

Sabor trubača u Guči biće održan uz posebne epidemiološke mere, pa će za ulaz u Guču biti potrebna potvrda o vakcinaciji ili potvrda o preležanom kovidu...Za goste koji nemaju te potvrde, vršiće se testiranje brzim antigenskim testom na licu mesta, saopštio je predsednik Opštine Lučani i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.