U SAD od sezonskog gripa umrlo 14.000 ljudi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2020, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U SAD od sezonskog gripa umrlo 14.000 ljudi

U SAD je u prvom talasu sezonskog gripa obolelo 26 miliona ljudi, a 14.000 je umrlo, pa se američki zdravstveni radnici spremaju za drugi talas sezonskog gripa u komplikovanoj situaciji, jer postoji dosta sličnosti između običnog gripa i koronavirusa, navodi Glas Amerike na srpskom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOK SVI PRIČAJU O KORONAVIRUSU, 14.000 LJUDI UMRLO OD SEZONSKOG GRIPA! Sprema se i drugi talas!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 00:37

Prvi talas gripa - influence B - imao je svoj vrhunac u decembru prošle godine..U SAD je u prvom talasu sezonskog gripa obolelo 26 miliona ljudi, a 14.000 je umrlo, pa se americki zdravstveni radnici spremaju za drugi talas sezonskog gripa u komplikovanoj situaciji, jer postoji dosta slicnosti izmedu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.