Šesta žrtva gripa u Nišu - preminuo 43-godišnji muškarac

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2019, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesta žrtva gripa u Nišu - preminuo 43-godišnji muškarac

Zbog komplikacija koje je izazvao grip, na Klinici za infektivne bolesti preminuo je 43-godišnji policajac, a on je šesta žrtva gripa u Nišu za nedelju dana.

Zvanične potvrde iz niškog Kliničkog centra još nema. Kako prenosi N1, policajac B. M. iz Niša kod koga je potvrđen virus gripa, noćas je preminuo.

Prema navodima medija, policijac je pre desetak dana primljen na Kliniku za infektivne bolesti u veoma teškom stanju i bio je priključen na respirator, a preminuo je uprkos svim naporima lekara i primenjenim savremenim metodama lečenja - prenosi N1.

Podsetimo, za samo nedelju dana je 6 osoba u Nišu preminulo zbog komplikacija koje je izazvao grip. Pre nedelju dana umrla je 26-godišnjakinja, sutradan 62-godišnjak, potom je od gripa preminula i 44-godišnja žena, a tokom prethodne noći i dve starije osobe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.