Izvor: Blic, 20.Jan.2022, 22:57

REGISTROVAN PRVI SLUČAJ FLURONE U SRBIJI Dr Jovanović: Prvi put registrujemo prisustvo korone i gripa u jednom uzorku, ovo će se ponavljati

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Batut" Verica Jovanović izjavila je za RTS da je registrovan prvi slučaj flurone u Srbiji, odnosno istovremeno prisustvo virusa gripa i koronavirusa kod jedne osobe.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Flurona" stigla i u Srbiju

Izvor: B92, 20.Jan.2022

Direktorka Instituta za javno zdravlje "Batut" Verica Jovanović izjavila je za RTS da je registrovan prvi slučaj flurone u Srbiji...Flurona je, podsetimo, istovremeno prisustvo virusa gripa i koronavirusa kod jedne osobe...Verica Jovanović, gostujući u emisiji Četvrtkom u 9, rekla je da je pre nedelju...

Nastavak na B92...

U Srbiji registrovan prvi slučaj flurone

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jan.2022

BEOGRAD - U Srbiji je registrovan prvi slučaj flurone, odnosno istovremeno prisustvo virusa gripa i korona kod jedne osobe, izjavila je direktor Instituta za javno zdravlje "Batut" Verica Jovanović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Registrovan prvi slučaj „flurone“ u Srbiji

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2022, 00:18

Prvi slučaj "flurone", istovremenog prisustva virusa gripa i koronavirusa kod jedne osobe, registrovan je i u Srbiji, potvrdila je u četvrtak uveče direktorka Instituta za javno zdravlje "Batut" Verica Jovanović.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.