Ni KORONA, ni PTIČIJI GRIP mu ne mogu ništa! Srpski prodavac nasmejao ceo svet svojim izumom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2020, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni KORONA, ni PTIČIJI GRIP mu ne mogu ništa! Srpski prodavac nasmejao ceo svet svojim izumom! (FOTO)

Na društvenoj mreži Tviter je osvanula objava koja je nasmejala većinu korisnika.

Na tviteru je objavljena fotografija na kojoj se vidi kako jedan prodavac na pijaci u Bačkoj Palanci nosi na sebi plastičan džak.

Ovaj prodavac je mnoge iznenadio svojim neobičnim stajlingom, a kako je naveo morao je da navuče džak na sebe da bi se sačuvao od "svih mogućih virusa".

- Neće mene niko za*ebati - rekao je prodavac svima koji su ga pitali zbog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosi džak na sebi.

Slikano danas na pijaci u Bačkoj Palanci . Trgovac se čuva od svih mogućih virusa,neće njega niko zajebati ,tako kaže . pic.twitter.com/dXo5EABTQ7

— VKV Mašinbravar ™ (@rajmax63) February 14, 2020

Prodavac je potencijalnim kupcima objasnio da mora da se sačuvao od virusa, a pogotovo sada kada širom planete vlada koronavirus, ali i mnogi drugi virusi.

Korisnici društvenih mreža su uglavnom sve ovo shvatili kao šalu i pozdravili tvit, a da li je prodavac stvarno mislio da će se ovako zaštiti od gripa i virusa ostaje da vidimo.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.