Izvor: Soko-zabava.info, 30.Nov.2021, 20:50

Zašto su trendi komadi nakita najbolji pokloni za Božić?

Žene obožavaju nakit i to nije nikakva tajna. Upravo zato, kada su u pitanju pokloni za Božić, ali i bilo koji drugi praznik ili povod, sa kvalitetnim, trendi komadom nakita nikada nećete pogrešiti. Čak, ako bismo verovali ženskim osobama iz našeg okruženja, što su pokloni za Božić ličniji, to su bolji i draži, a nakit se u tu priču savršeno uklapa.

Uostalom, kako adekvatnije pokazati privrženost dragoj ženskoj osobi od poklona u vidu nakita za koji znate da će je oduševiti?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Soko-zabava.info << />
Pokloni za Božić, odnosno njihova nabavka, gotovo je iza ćoška, zato je sada pravi trenutak da se pozabavite time čime ćete obradovati svoje drage žene – mamu, baku, sestru, devojku, drugaricu… A ako su moderni komadi nakita najbolji pokloni za Božić, hajde da pogledamo koji će to trendovi vladati naredne godine u tom pogledu:

Nije iznenađujuće da su 70-te ušle u naše kutije za nakit, s obzirom na to da su bile tako velika inspiracija na pistama poslednjih nekoliko sezona. Modni stručnjaci, strastveni kolekcionari vintage nakita, kažu da je mnogo ljudi koji su oduševljeni “štedljivim” komadima iz 70-ih i da je nostalgija u velikoj meri prisutna kada je nakit u pitanju. Zato, odličan je trenutak da potražite inspiraciju u amajlija-narukvicama sa mnoštvom privezaka koje se mogu kreirati najličnije moguće, što je odličan poklon za Božić ili drugu posebnu priliku!

Sećate se glomaznog prstenja sa grbom ili sličnim detaljem koje su nosili grofovi ili druge, slične važne ličnosti? Takvi retro, “rojal” komadi ponovo su aktuelni, i to naročito među mlađim Z generacijama. Iako postoje modeli koje možete kupiti u savremenim radnjama, možda ćete prave “dragulje” zapravo pronaći u antikvarnicama. Zamislite samo kako je taj poklon za Božić originalan!

“Više je više” je pravilo koje se ove, i u sezonama koje su pred nama, odnosi na sve pa tako i na prstenje i nakit generalno. Ukoliko vaša draga ženska osoba voli minimalizam, zaobiđite ovu ideju poklona za Božić, ali ako voli upadljiv komad nakita, ovaj trend je kao stvoren za nju! Jedan, ali vredan prsten, raskošnog, velikog kamena biće dovoljan da sva pažnja bude na njoj gde god se pojavi.

Raznobojno kamenje neće se naći samo na prstenju, već i na ogrlicama. Setimo se već pomenutog “više je više” pravila. Zato, ako želite da za Božić obradujete dragu žensku osobu ovakvim “wow” komadom, možda možete da napravite set prstena i ogrlice kojim će moći da upotpuni svaki jednostavni stajling. To je definitivno božićni poklon kog će se dugo sećati!

Žene obožavaju astrologiju, i ovaj trend u izgledu nakita i igra na tu kartu. Potraga za ovakvim komadima nakita porasla je za čak 29% u odnosu na prošlu godinu, a ogrlice su u ovoj igri najpopularnije. Zato, kao božićni poklon možete odabrati ogrlicu sa astro priveskom u bilo kojoj varijanti – samo je važno znati šta je osoba u horoskopu!

Na kraju, jednako popularne ogrlice su i one sa slovima, imenima ili drugim zanimljivim natpisima (“mama” na primer). Zanimljivo je da je njihova potražnja porasla za čak 36% što vam samo dokazuje da sa ovakvim poklonom za Božić nećete pogrešiti. Na vama je samo da odlučite da li ćete odabrati početno slovo njenog ili vašeg imena ili pak celo ime.

Nastavak na Soko-zabava.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Soko-zabava.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Soko-zabava.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.