Vozač autobusa ludovao na putu za Kladovo!

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Okt.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač autobusa ludovao na putu za Kladovo!

Kompanija “Niš ekspres” odlučila je da ekspresno sprovede postupak protiv vozača koji je na putu Niš – Kladovo preko pune linije preticao kolonu vozila i tako direktno ugrozio živote velikog broja ljudi.
Iz ove kompanije naglašavaju da su upoznati sa fotografijom koja se pojavila na društvenim mrežama i da je postupak pronalaženja bahatog vozača već u toku.
– Ne da ćemo pokušati da pronađemo ovog vozača već ćemo ga sigurno pronaći. Postupak je već u toku. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << fotografiji se vidi broj autobusa, registracija, još samo treba da utvrdimo vreme i onda ćemo znati ko je tada vozio taj autobus – priča za Telegraf Dragana Nikolić, direktor sektora za komunikacije i marketing u “Niš ekspresu”.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.