Izvor: 025info.rs, 06.Dec.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Somboru uhapšen mladić osumnjičen da je ženama krao torbe na ulici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru rasvetlili su tri teške krađe i dve teške krađe u pokušaju izvršene na naročito opasan ili drzak način i uhapsili D. Š. (1996) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio ova krivična dela. Sumnja se da je, od 26. novembra do 3. decembra ove godine, u popodnevnim i večernjim satima, vozeći bicikl i sa kapuljačom na glavi, s leđa prilazio sugrađankama i otimao im torbe sa novcem i ličnim dokumentima, kao i da je u dva slučaja pokušao da otme torbice, ali nije uspeo.   Osumnjičenom je, po nalogu zamenika tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Somboru.      

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Hapšenje zbog iznude i ucene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I.M. (35) i P.V. (28) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela ucene i iznude...Oni su osumnjičeni da su zahtevali od oštećenog da im isplati novac u iznosu od 2.200 evra, kako ne bi članovima njegove...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.